Despre noi

15 Ani

Alaturi de mii de cursanti. Invata pentru tine, invata pentru ceilalti!

Cursurile acreditate de Web design, PHP, Grafica, Tehnica FOTO se bazeaza exact pe acest lucru: un feedback continuu intre cursanti si profesori, ce beneficiaza de o vasta experienta profesionala si pedagogica.

Solutia cea mai eficienta pentru aceia dintre dvs. care doresc sa isi imbogateasca cunostintele cu informatii relevante este sa invete de la persoane care detin gradul de expertiza necesar. Cursurile acreditate de Grafica, Tehnica FOTO, Web design, PHP sau Administrare LINUX pe care Avantaj Consulting le organizeaza de mai bine de 12 ani se bazeaza exact pe acest lucru: un feedback continuu intre cursanti si profesori, ce beneficiaza de o vasta experienta profesionala si pedagogica.

Experienta de peste 14 ani

La Avantaj Consulting inveti Web design pas cu pas, motiv pentru care cursurile sunt structurate pe doua niveluri: incepatori si avansati.

Pornind de la elemente de baza ce se vor diversifica si vor creste in dificultate de la o sedinta la alta, veti putea fi capabili la finalul cursurilor sa creati site-uri complexe cu continut static si dinamic. Modulul AVANSAT al cursurilor a aparut chiar ca urmare a feedback-ului cursantilor nostri, care, devenind treptat pasionati de domeniile respective, doreau sa le aprofundeze sub indrumarea atenta si avizata a profesorilor din echipa Avantaj Consulting.

La Avantaj Consulting inveti Web design pas cu pas.

Construirea activa a unei cariere intr-un domeniu atat de dinamic cum este cel IT, presupune un proces de perfectionare continua pentru a putea face fata cu succes solicitarilor si provocarilor din ce in ce mai antrenante de pe piata muncii.

Toate resursele firmei noastre – intelectuale, logistice, umane – sunt concentrate pe dorinta, indeplinita, ne confirma chiar cursantii nostri, de a oferi, cu dedicatie si profesionalism, training de calitate.

Construirea activa a unei cariere
Experienta
Perfectionare
Profesionalism

Centru de excelenta in training IT.

Cursuri acreditate de web design - HTML,CSS,PHP,JAVASCRIPT,WORDPRESS,BOOTSTRAP,SEO,SOCIAL MEDIA MARKETING...

Va multumesc mult pentru tot ceea ce am invatat la dumneavoastra. Dupa prima lectie mi-am dat seama ca aceste cursuri sunt exact ceea ce imi lipseau. Profesori, metodologie si comunicare au fost mai mult decat ma asteptam si sunt foarte incantata de rezultatele obtinute. Va recomand cu sinceritate :)
Adriana Petcu